Не посещавайте парка - имайте търпението дейностите по проекта да приключат!

ОБЩИНА АЙТОС

 ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ

Уважаеми граждани и гости на град Айтос,

Община Айтос се обръща към всички Вас с молба временно да преустановите посещенията си в парк "Славеева река" - град Айтос!

       Общината многократно огласи съобщения, с подробна информация, че в момента паркът е строителна площадка във връзка с реализирането на дейностите по проект "Изграждане и възстановяване на зони за обществен отдих в лесопарк "Славеева река" град Айтос". Огласена беше и заповед от Кмета на Община Айтос Васил Едрев за ограничаване на достъпа на хора до зоните в парка, заради присъствието на тежкотоварна техника, с която в момента се извършват основни строително-монтажни дейности по проекта.

     Въпреки заповедта и навременната информация, много граждани продължават да посещават парка, с което затрудняват работата на машините и работниците на фирмата изпълнител на обекта. В същото време, техниката и дейностите създават реална опасност за сигурността на посетителите на парка.

      За пореден път се обръщаме с апел към всички Вас, граждани и гости на Айтос - имайте търпение дейностите по проекта да бъдат финализирани!

      Община Айтос Ви поднася изнинения за временното неудобство.

Снимки