ПЪЛНИМ С ОБИЧ И НАДЕЖДА "ГОЛЯМОТО СЪРЦЕ НА АЙТОС"

На 26 ноември 2018 г., от 11.00 часа, на площад "Свобода", Ивелина Василева - народен представител в 44-то Народно събрание и кметът Васил Едрев ще дадат старт на Кампанията "Голямото сърце на Айтос". С обич и загриженост за най-малките, Сърцето ще събира пластмасови капачки за закупуването на реанимобил с оборудване за бебета.

Голямото сърце е монтирано в центъра на града по инициатива на общински съветници и Община Айтос. На събитието са поканени гражданите и гостите на Айтос, общински съветници, училищата, детските градини.

. "Голямото сърце на Айтос" ще е символ на искреното желание на айтозлии и децата на Айтос да се включат в една благородна кауза. Специалният апел на организаторите към гражданите е, в дните преди 26 ноември, да оставят събраните от тях капачки във фоайето на Община Айтос.

Гражданите, учениците и децата ще могат да поставят в Сърцето всякакви капачки: от вода, безалкохолни напитки, козметика, паста за зъби, перилни и почистващи препарати, дори пластмасовата среда на шоколадовите яйца.

НП

Снимки