Спортист, Треньор И Отбор на 2017

Наближава краят на 2017 г. - време е за номинациите "Спортист, Треньор и Отбор на 2017 година". Община Айтос традиционно организира надпреварата на най-добрите в спорта - Вие определяте кои да са спортистът, треньорът и отборът, които заслужават да бъдат №1 на 2017 г.

И тази година номинациите са на спортните клубове. До 2015 г. най-добрите се определяха с анкетни карти - по точкова система и със сравнително малкия брой гласове на спортни деятели и треньори. За първи път през м. ноември 2016 г. Община Айтос взе решение, най-добрите в спорта да бъдат определени от гражданите с гласуване на онлайн платформата на официалния сайт aytos.bg.

Няма възрастови ограничения, всеки гражданин на община Айтос може да посочи своя фаворит за Спортист, Треньор и Отбор на 2017 година. Гласуването стартира от 15 ноември до 15 декември 2017 г. в сайта на Община Айтос. Резултатите ще бъдат официално огласени на Тържествена церемония за награждаването на избраните спортист, треньор и отбор на 2017 г. през м. декември т.г.

Снимки