ТОП ОРТОПЕД-ТРАВМАТОЛОГ ОТ „ПИРОГОВ” ЩЕ ПРЕГЛЕЖДА БЕЗПЛАТНО В АЙТОС И РУЕН

Д-Р БИРКАН ГЮНЕЙ, специалист ортопед-травматолог от „Пирогов" ще консултира безплатно жителите на Айтос и Руен. Д-р Гюней ще приема пациенти в Айтос от 14.00 часа, на 18 април, в кабинета на ул. "Любен Каравелов" № 9.

Пациентите в Руен ще могат да се консултират с д-р Гюней  в Медицинския център, на 19 април от 8:30 часа, без предварително записване. Молбата на опитния специалист е, пациентите да идват  с рентгенови снимки или други образни изследвания, ако имат такиви. Предварително могат да се обаждат на тел. 0888 849 668

Д-р Биркан Гюней е завършил медицина в Медицинския факултет на Тракийския университет в Стара Загора. През 2005 година започва да специализира Ортопедия и Травматология в УМБАЛСМ „Н.И. Пирогов". От 2006 г. до 2008 г. работи на длъжност хирург- ортопед травматолог в Клиника по Гнойно Септична Хирургия УМБАЛСМ"Н.И.Пирогов". От 2008 год. работи в IV-та Ортопедия и Травматология УМБАЛСМ" Н.И. Пирогов".

Безплатните прегледи в Айтос и Руен не са първият хуманен жест на д-р Гюней. Потребността да помага има своите проекции в Ардино, Кърджали и в други селища в Родопите. Питаме го, каква е причината да тръгне от София за безплатни прегледи в Айтос и Руен? "Нуждата на хората да потърсят компетентно мнение за здравословен проблем, защото не всеки има възможност да отиде на преглед в големия град", скромно отговари лекарят в краткия телефонен разговор с НП.

 

Снимки