АЙТОЗЛИИ С ПОКАНА ЗА НАЦИОНАЛЕН КОНЦЕРТ С КАУЗА

НАЦИОНАЛЕН КОНЦЕРТ С КАУЗА „С ПЕСЕН И СТИХ В СЪРЦЕТО“

21 ЮНИ, /ПЕТЪК/ от 20:30 ч.  ЛЕТЕН ТЕАТЪР – БУРГАС

БУРГАС Е ЧАСТ ОТ НАЦИОНАЛНОТО ТУРНЕ „КОНЦЕРТИ С КАУЗА“ 2024 „С ПЕСЕН И СТИХ В СЪРЦАТА“ В ПОДКРЕПА НА ХОРАТА С РЕПРОДУКТИВНИ ПРОБЛЕМИ И КАУЗАТА „ЗА ПОВЕЧЕ БЪЛГАРСКА МУЗИКА В НАЦИОНАЛЕН ЕФИР“

На 21 юни /ПЕТЪК/ от 20:30 ч. в Летния театър – Бургас, публиката ще се наслади на незабравимите хитове на популярни български изпълнители, прегърнали каузите и убедени в мисията да бъдат техни посланици: Маргарита Хранова, Нели Рангелова, Петя Буюклиева, Милена Славова, Росица Ганева, Дует „ШИК“, Дует WEIL, Коцето Калки, Искрен Пецов, Красимир Недялков, „Дует с кауза“ - Галя Георгиева и Атанас Лазаров, Красимир Недялков, Вокално трио „DEJA VU“ /Мирослав Станчев, Дражо Бошнаков и Бранимир Недков/, Група „Спринт“, Група „Хоризонт“, група „Жестим“. Концертите се провеждат под съпровода на оркестър „София“. Водещ на концерта е Веселин Пренеров

Специални гости са бургазлиите от Вокално трио „DEJA VU“ - Мирослав Станчев, Дражо Бошнаков и Бранимир Недков, които приеха да бъдат посланици на каузите, а децата и младежите от Вокална формация “Морски песъчинки” с ръководител Милена Добрева, ще изпеят заедно със звездите на България едни от най-големите им хитове.

Името на турнето е избрано специално, тъй като подкрепя две каузи с изключителна важност за България. Това са Информационната кампания в подкрепа на хора с репродуктивни проблеми под надслов „Да сверим биологичния си часовник навреме“ и Националната кампания „За повече българска музика в национален ефир“, която се превърна в кауза на огромна част от българските музиканти и изпълнители, в мисията за над 50 % присъствие на българска музика в националните ни медии.

По време на турнето ще бъдат раздавани листовки с полезна информация за възможностите и изследванията, които показват репродуктивния статус на жените, а част от средствата ще бъдат предоставени за инвитро процедура на семейство, на което мисията да станат родители е кауза.

Билети на преференциални цени на тел. 0889911290, Диди Лунджиева, или на  email [email protected]

 

Снимки