Айтозлии ще купуват вестници от лафките на "Боби прес" ООД

Айтозлии със сигурност ще запомнят датата 17 март 2015 година. Заради многогодишните си въжделения за нова автоспирка на Зумпаловия площад, която да ги пази от дъжда и вятъра. При това - с изискана градска визия, каквато до сега в областта си е позволил само Бургас. Автобусната спирка е бонус за айтозлии, покрай новите лафки за печатни издания, които изникнаха в града само за ден.

Веднага след монтажа на пилотния павилион и автоспирката на Зумпаловия площад, още четири добре изглеждащи повилиона бяха поставени на възложи точки в града. Бургаското дружество БОБИ ПРЕС подмени досегадействащите разноцветни и полусрутени РЕП-ове с чисто нови, научи общинското издание.

Фирмата, която до сега разпространяваше печатни издания в Айтос - "Братя Герини" официално се оттегли през м. февруари т.г.. Вестниците си айтозлии вече ще купуват от "Боби прес" ООД, в павилионите им ще се предлагат и пакетирани стоки и цигари.

Още преди да постави първия си обект в Айтос, дружеството обяви, че ще води социално насочена политика и ще следва досегашния подход на собственика Боян Иванов - преимуществено да назначава хора с увреждания.

От "Боби прес" ООД обещават добри заплати, бонуси и условия, съобразени със съвременните европейски тенденции за благоприятна и щадяща здравето работна среда. Всички обекти са захранени с ел. енергия, с отделен електромер и климатизирани. Ще бъде въведено допълнително материално стимулиране, пряко свързано с обема на продажбите във всеки един обект.

Павилионите са оборудвани и с нова, модерна фискална апаратура. Ще бъдат създадени нови работни места, тъй като в търговските обекти ще се работи на две смени и са необходими минимум двама души на обект, с възможност да бъдат наети и по трима, твърдят още от фирмата-инвеститор.

Пред НП, "Боби прес" ООД потвърди и желанието си да подкрепя финансово местни инициативи, насочени в полза на жителите на община Айтос. Първият бонус за местната общност е вече факт - новата автоспирка на Зумпаловия площад.

НП

 

Снимки