Безплатни първични прегледи за двойки със стерилитет през юли и август

И през месеците юли и август, водещи специалисти по репродуктивно здраве ще преглеждат  в МБАЛ-Бургас. Прегледите на двойките, които за първи път посещават Звеното по асистирана репродукция, са безплатни. Те се извършват в дните, в които преглежда д-р Павлета Табакова. Останалите прегледи са регулярни и са за проследяване на състоянието на пациенти, на които предстоят или, които вече са се подложили на процедури.  И  за двата вида прегледи  е необходимо  предварително записване на тел.: 0876 35 77 33.

Първи, Звеното ще посети  д-р Георги Николов. Той ще е тук на 18-ти и 20-ти юли от 08:30 до 14:30 часа.

Д-р Павлета Табакова ще преглежда на 27-ми и 28-ми  юли в часовете от 10:00 до 14:00 часа, както и на 3-ти и 4-ти август, също от 10:00 до 14:00 часа. При нея всички първични прегледи са безплатни.  

Известните  специалисти по репродуктивна медицина съветват пациентите да носят със себе си резултати  от  предишни изследвания, ако са си правили такива.

Благодарение на екипа на Звеното по асистирана репродукция десетки двойки са сбъднали мечтата си да станат родители. В Звеното към МБАЛ-Бургас се диагностицира причината за стерилитета, избира се подходящо лечение, провеждат се процедури и се наблюдава бременността. Двойките получават консултации и за видовете финансови помощи, които могат да използват за финансиране на асистирана репродукция..

 

 

Снимки