ЧЕСТИТО ДИПЛОМИРАНЕ! НА ДОБЪР ЧАС, ВИПУСК 2024!

Скъпи млади приятели от Випуск 2024,

ПОПЪТЕН ВЯТЪР И КЪСМЕТ!

Вярвам, че всеки от Вас ще преследва мечтите си. И ако първият опит е неуспешен – опитайте отново, и отново… Младостта Ви дава времето и шанса да търсите и да откриете най-верния път.  

Търсете и открийте призванието и реализацията си!

На тези, които няма да продължат образованието си и ще останат в Айтос, пожелавам инициативност и предприемчивост. Не казвайте - няма работа. Да, такова е времето – трудно! Но когато имаш идеи и цел – има пътища, които трябва да извървиш, за да успееш.

На всички Вас, бъдещи студенти, пожелавам успешен старт! Не се огъвайте пред трудностите, защитавайте с достойнство честта на своето училище!

От свое и от Ваше име, благодаря на Вашите преподаватели и на директорите. За усилията и труда, който са положили!  За 12-те години, в които ви учиха и възпитаваха да бъдете знаещи и достойни хора. Резултатът е налице – днес видях едно ново айтоско поколение от знаещи и можещи млади хора, завършени личности.

Скъпи приятели!

Въоръжете се с търпение, кураж и самочувствие. Помнете, че Вашето училище Ви е дало най-доброто образование! Където и да сте, никога не забравяйте своите учители, семейството си и родния град!  

А ние винаги ще Ви очакваме да се завърнете в Айтос - още по-зрели, по-знаещи и можещи!

За да градите бъдещето на община Айтос!

Честито дипломиране!

На добър час!

Бъдете здрави!

 

Снимки