Четвъртите класове на СУ "Никола Вапцаров"

Четвъртите класове на СУ 'Никола Вапцаров" - Айтос изненадаха родителите си и гражданите на Айтос с изключително интересен и забавен концерт "Ваканция, Ура!", по повод успешното завършване на учебната 2018/2019 година.

В концерта, превърнал се във вълнуваща традиция, взеха участие учениците от четирите четвърти класове, талантливите акробати на Дида Грудева, грациозните момичета към СКСА „Орел Айтос“ и малчуганите от детска градина „Радост“. Програмата беше изключително богата и включваше скечове, песни, танци и акробатика, а сцената се оказа тясна за Вапцаровските красиви, умни и даровити деца. Мило обръщение към вапцаровската общност отправи Ирина Вътева, директор на най-младото училище в Айтос. Този концерт беше неповторимо изживяване както за учениците, така и за родителите и за учителите на випуска – г-жа Вяра Тодорова, г-жа Росица Кючукова, г-жа Донка Йорданова, г-жа Милена Фотева, г-жа Райна Бъчварова и г-жа Росица Георгиева, които обединиха усилия и се трудиха неуморно, за да го има този празник. 
СУ „Никола Вапцаров“ е училището, където всяко дете, освен знания , получава възможност да разгърне своя талант , да намери подкрепа за творческото си развитие, да се чувства обичано и ценено.

Снимки