Десет от десет! Огромен успех за ТИАРА!

10 ОТ 10. ВСИЧКИ ТАНЦИ НА "ТИАРА" С ОТЛИЧEН НА ФЕСТИВАЛА В САНДАНСКИ

ОСЕМ ПЪРВИ, ЕДНО ВТОРО И ЕДНО ТРЕТО МЯСТО ЗА АЙТОСКАТА ТАНЦОВА ШКОЛА

Преди дни, Танцова школа ,,Тиара” към Военен клуб гр.Айтос с ръководител Златина Колева участва в първото издание на SunDance Festival- Sandanski 2022.

,,Тиара” участва в денс състезанието с 10 танца, с които се класира на 8 първи места, едно второ и едно трето място. Съставът получи Специалната награда ,,Млад талант” за изпълнението на Ивайло Драчев, Калоян Тенев и Борислав Демирев. И това не беше единствената специална награда за таланта на айтоските танцьори.

Много специална награда от проф.д.н А. Янева получиха  Мирослава Николова и Катерина Славова, с диплом, който им дава право за директен прием в Югозападен университет ,,Неофит Рилски”, специалност съвременна хореография.

Специална награда заслужи с изявата си целия състав на "Тиара" в Сандански. Журито явно е било особено впечатлено, пред вид решението да присъди 13 от най-престижните награди на айтоската школа, като се има предвид, че във фестивала участваха над 200 танца в различни стилове. "Организацията беше перфектна, благодарим на целия екип на @SunDance Festival-Sandanski. Благодаря на всеки един от състава, благодарим на журито за високите оценки", коментира Златина Колева - ръководител и хореограф на Танцова школа "Тиара".

Снимки