ГОДИШНИТЕ НАГРАДИ В СПОРТА 2019

От 2016 г. Айтос избира онлайн най-добрите в спорта. Интересът към вота за Спортист, Треньор и Отбор на годината расте. През 2017 г. в избора са се включили общо 3 363 граждани на общината. Броят на участвалите в гласуването в края на 2018 г. скача на близо 7 000 души. За Спортист, Треньор и Отбор на Община Айтос за 2019 г. са гласували 1000 души повече - близо 8000. В годините традицията се утвърди, а броят на гласувалите през тази година е солидна представителна извадка, на която Община Айтос категорично се довери. Най-много гласове са подадени за Спортист на годината - 6549, за Треньор са гласували общо 1337 души и за Отбор - 315.

Церемонията по награждаването на фаворитите и номинирането се състоя на 18 декември в Заседателната зала на Община Айтос под патронажа на кмета Васил Едрев. Присъстваха членовете Председателят на Общински съвет - Айтос Красимир Енчев и членовете на постоянната комисия по спорта с председател Атанас Маринов. Градоначалникът поздрави спортния елит на общината, благодари на всички номинирани за купите, медалите и успехите. "Благодаря Ви за всичко, което сте постигнали през годината! Гордеем се с Вас! Няма да е нескромно, ако кажа, че Община Айтос също направи много за спорта през тази година. Опитваме се изцяло да подновим спортната база и да строим нови спортни съоръжения. Ще го правим и през следващите години! Защото Вие го заслужавате!

Днес избираме Спортист, Треньор и Отбор на Община Айтос за 2019 година.За мен всички Вие сте най-добрите! Как са гласували хората и кого са избрали не зная и до този момент. За мен също ще бъде изненада. Пожелавам успех на всички! Още по-добри резултати през 2020 година! Още медали и изяви! И нека 2020 г. да е най-успешната за айтоския спорт", заяви преди награждаването градоначалникът.

НП

Снимки