Имаме основание да посрещнем 2021 г. с оптимизъм - по-добрите дни предстоят!

Уважаеми госпожи и господа,

Скъпи приятели,

            Всички сме в очакване на новата година, с надеждата тя да е по-добра, по-здрава и по-успешна за всеки от нас. Часове преди да настъпи, искам да Ви уверя, че въпреки пандемията, и въпреки трудностите, които преживяхме, имаме основание да посрещнем 2021 година с оптимизъм.

             Предстои година, която ще е определяща за развитието на общината ни. Имаме добра проектна готовност, за да влезем уверено в новия програмен период. Имаме одобрени и финансирани проекти, които ще изпълняваме от първия ден на новата година. Имаме финансова стабилност, добра осигуреност за училищата, детските градини, здравеопазването и социалната сфера. Сигурен съм, че ще имаме силите и куража да се справим с предизвикателствата.

            Ще продължим да си поставяме максимални цели, които да следваме и да постигаме. Вашите искания ще бъдат стимул да работим с още по-бързи темпове за развитието на Айтос и населените места. Ще продължим да работим, за да наваксаме несвършеното през многото пропуснати години след промените.

             Нека не забравяме, че нашето бъдеще зависи от нас самите, от нашите цели и мечти, от нашите мисли и действия. Затова и през новата година ще разчитам на Вашата подкрепа и на Вашата инициативност.

             Да посрещнем 2021-ва с чисти сърца, изпълнени с вяра в по-добрите дни, които предстоят.

             Нека сме изпълнени с радост и сила, за да постигаме целите си!

             Весело посрещане на новата година!

                 Здраве, щастие и благополучие, пожелавам на всеки един от Вас, на всеки дом, на всяко семейство в община Айтос!

         Васил Едрев

         Кмет на Община Айтос

Снимки