ИСТОРИЧЕСКИ МАЧ ЗА ЮБИЛЕЯ

17 юни, стадион "Крум Делчев" - Айтос, 18.00 часа

17 юни 2022 Г. е голям ден за айтоския футбол. На Градския стадион „Крум Делчев“ - Айтос ще се състои футболен празник, по повод 100 години от основането на Футболен клуб "Вихър".

Юбилейният празник трябваше да е година по-рано, но поради ковид обстановка беше отложен. Истината е, че тази година футболният "Вихър" навършва 101 години. 

Президентът на клуба Валентин Иванов, изпълнителният директор Станимир Генев и цялата клубна управа информираха, че канят всички любители на футбола в петък от 18:00 часа на стадион „Крум Делчев“, за да присъстват на един паметен двубой, в който участие ще вземат легенди на „Вихър“, срещу сборен отбор на ветерани от Бургас и региона.

Очаква се на празника да присъстват и много гости от региона и от съседни области. Началният час на мача е известен (18:00), но от управата на „Вихър“ /Айтос/ апелират зрителите да дойдат на стадиона дори час по-рано, тъй като подготвят празнична програма, в която ще бъдат представени всички местни и гост-участници в предстоящата футболна среща – среща за историята. 

НП

На снимката: Ветерани "Вихър" срещу мъжкия отбор "Вихър" - 25 октомври 2013 г

Снимки