КАЛОЯН КАЛОЯНОВ Е НОВИЯТ ЗАМ.КМЕТ НА ОБЩИНА АЙТОС

 

Днес, на 30 ноември, кметът Васил Едрев представи новия Заместник кмет на Община Айтос - Калоян Калоянов, досегашен Директор на ОД на МВР - Бургас.
Калоянов беше представен от градоначалника първо на кметовете на 16-те населени места на общината. Новият зам. кмет се запозна лично с всеки от кметовете на селата, а по-късно, заедно с кмета Васил Едрев влезе в Заседателната зала, където днес се провежда Второто заседание на Общински съвет - Айтос.
Преди началото на заседанието, кметът Васил Едрев обяви решението си за нов заместник. Стана ясно, че Калоянов има три висши образования - Магистър по икономика, Магистър по агроинженерство и Магистър по ръководство и управление на системата по национална сигурност. Роден е и живее в Айтос, по-голяма част от трудовата му кариера е преминала в системата на МВР, женен с едно дете.
"Уверявам кмета Васил Едрев и общинските съветници, че ще положа всички мои знания, умения и опит в интерес на гражданите на община Айтос", заяви Калоянов от трибуната на местния паррламент.
Новият Зам. кмет на Община Айтос встъпва в длъжност на 1 декември 2023 г. Калоянов ще подели ресорите в Общинска администрация със Зам кмета Мариана Димова.
Снимки