КЛУБЪТ НА ТУРИСТИТЕ ВЕТЕРАНИ ПРАЗНУВА 45-ГОДИШЕН ЮБИЛЕЙ!

ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ, СКЪПИ ТУРИСТИ ВЕТЕРАНИ!

Днес, на 3 септември 2019 г., в Заседателната зала на Община Айтос, Клубът на туристите ветерани към ТД "Чудни скали " - Айтос тържествено отбеляза своя 45-ти рожден ден с гости и приятели! Председателката Ирина Николова представи важни моменти от историята на Клуба, домакини и гости от различни клубове в страната посрещнаха с аплодисменти знамето на клуба.Дейността на КТВ през годините презентира ръководителят на Младежката туристическасекция Николай Димитров. Кметът Васил Едрев, който е и Председател на ТД "Чудни скали" - Айтос, както и Секретарят на дружеството Бистра Костова сърдечно поздравиха ветераните за изключително активната им туристическа дейност, за колективния дух и за отличната организираност. На изявените туристи - ветерани Йордан Данов и Димитър Комитов, кметът Васил Едрев връчи значка "Отличник на БТС".

Туристите благодариха на кмета за обновения парк, за възстановените и новите зони за отдих, и за грижата за айтоските забележителности.

Събитието е само начало на юбилейното честване - с туристически песни, много настроение и младежки ентусиазъм, празникът на айтоските туристи-ветерани и техните гости продължава в хижа "Здравец".

Снимки