Кметът с обръщение към гражданите

Във връзка с лошите метериолигични условия, силния вятър и очакваните през зимния сезон заледявания, призовавам гражданите на Айтос да укрепят всички елементи по фасадите на сградите, особено на тези, които са към улиците.

Необходимо е да бъдат премахнати всички подкожушени / готови да паднат сами/ мазилки и замазки. Това в най-голяма степен се отнася за сградите в Централната градска част - за сградата на Военен клуб - Айтос, за бившия военен стол на ул. Цар Освободител" №8 и за сградата на аптеката на ул. "Петър Берон".

Предварително благодаря на всички, които ще направят възможното за укрепване на сградите и ще се погрижат за опазване на здравето на преминаващите покрай имотите им хора.

При влошаване на времето и образуването на ледени висулки по фасадите на сградите, съветвам собствениците да предприемат навременни мерки за премахването им, за да бъде избегната опасността от падаенто им на тротоарните настилки.

Вярвам, че айтозлии ще проявят отговорност за стопанисването на имотите си, което е гаранция за сигурността на всички граждани и на децата на Айтос.

Васил Едрев - Кмет на Община Айтос

Снимки