КМЕТЪТ ВАСИЛ ЕДРЕВ ПРЕДКОЛЕДНО КЪМ ГРАЖДАНИТЕ

Уважаеми граждани на Община Айтос,

Само дни ни делят от края на една различна година. Година на мерки, изолация, на усилия за опазване на животи. Но и година на изключителни примери за човечност, милосърдие, помощ и подкрепа. Вярвам, че изпитанията ни направиха по-силни и по-добри, сплотиха ни като общност с грижата един за друг, с грижата за нашите медици, с грижата за бъдещето на децата на община Айтос.

Не беше лека година, затова успехите трябва ни радват двойно повече. Приключихме важни проекти, продължаваме да реализираме други, започваме нови. С увереността, че 2021 година ще е по-здрава и по-спокойна за всички нас.

Благодаря на всеки един гражданин на община Айтос, за търпението, за подкрепата и за съпричастността. За това, че бяхте коректив на решенията и действията на Община Айтос.

В очакване на празниците, за мен е чест да Ви поднеса пожеланията си за здраве, късмет и благополучие. Носете добродетелите в сърцата си и всеки ден намирайте поводи за усмивка.

Нека имаме желанието, куража и отговорността да бъдем част от общите усилия за справяне с предизвикателствата на нашето време. Затова празнувайте отговорно!

Нека да имаме силата да сътворяваме добри дела и през новата година!

Бъдете здрави!

     СВЕТЛИ РОЖДЕСТВЕНСКИ ПРАЗНИЦИ!

     ЗДРАВА И БЛАГОСЛОВЕНА 2021 ГОДИНА!

Васил Едрев

Кмет на Община Айтос

 

Снимки