КОГАТО СМЕ ЗАЕДНО СМЕ СИЛНИ!

На 8 април 2020 г., в Айтос стартира кампанията "КУПИ И ДАРИ" в подкрепа на гражданите от общината, които в тези трудни дни се нуждаят от подкрепа. В благотворителната кампания се включиха ВЕРИГА МГАЗИНИ КОКАЛА, Т МАРКЕТ, СТЕФАНОВИ ООД, ПЕТРОВ ЕВГ ЕООД, МАСТЕРХАУС - АЙТОС, МАКСИ МАРКЕТ.

Девизът на кампанията е "СЪС СЪПРИЧАСТНОСТ И СОЛИДАРНОСТ ДА ПРЕМИНЕМ ПРЕЗ ТЕЖКИТЕ ДНИ!" Идеята, подкрепяна от общинския кризисен щаб с ръководител Васил Едрев - кмет на Община Айтос, е да бъдем единни и силни сега, когато наши съграждани, съседи, приятели, близки се нуждаят оот подкрепа и внимание.

Апелът е към всички граждани - нека, когато пазаруват да дарят закупени от тези магазини трайни и пакетирани хранителни стоки и дезинфектанти в ситуираните в зоната на касите специални колички с логото на кампанията. Чрез доброволците, така събраните продукти ще стигнат до всеки нуждаещ се гражданин.

Гражданите на общината могат да подкрепят кампанията и с информация за хората, които имат необходимост от помощ - на Горещия телефон 0895 762 150.

МОЖЕМ ДА СЕ ОБЕДИНИМ И ДА ПОМОГНЕМ!

 

Снимки