КОЛЕДНО НАСТРОЕНИЕ В АЙТОС

КОЛЕДНАТА ЕЛХА В АЙТОС ГРЕЙНА НА 8 ДЕКЕМВРИ

Кметът Васил Едрев и стотици айтоски деца запалиха светлините на Коледната елха в Айтос на 8 декември. На площад "Свобода" ги посрещнаха Дядо Коледа, Снежанка и десетки палави джуджета.

Елхата грейна на фона на чудесната светеща коледна украса и многоминутни фойерверки. Много родители и малчугани дойдоха на дълго чаканата среща с Дядо Коледа. Имаше емооции, подаръци, много снимки и усмивки...

Добрият старец пристигна в Айтос с джип, шейната оставил на паркинг, докато падне първият сняг. Асистираха му Снежанка и читалищните джуджета, в желанието да покажат колко много танци са научили през годината. В коледния флашмоб се включи и публиката, която в един глас отговаряше на въпросите от занимателната викторина, подготвена лично от Дядо Коледа.

Кметът Васил Едрев пожела здраве, благополучие и по-успешна година на айтозлии, усмивки и подаръци - на децата. Площадът отброи секундите преди да грейнат светлините на естествената коледна елха на площада. Кулминация на празничната еуфория от запалването на разноцветните лампички, бяха фойерверките, които по инициатива на Община Айтос, традиционно осветиха небето над града.

Коледният дух превзе Айтос. Празничният афиш на общината готви още Коледни прояви.

 

 

Снимки