Медицинска лаборатория „ЛИНА” на още един адрес в Айтос

PCR и бързи антигенни тестове за COVID-19 на ул. „Райна Княгиня” №2

Медицинска лаборатория „ЛИНА” отвори още една лаборатория в Айтос, на ул. „Райна Княгиня” №2, с работно време -  07:30 - 16:00 от понеделник  до петък. За удобство на гражданите и гостите на Айтос, в лабораторията се вземат проби за PCR тестове и бързи антигенни тестове за COVID-19. Не е необходимо да си записвате предварително час за изследването.

Лаборатория „ЛИНА” е одобрена от Министерството на здравеопазването за доказване на COVID-19. Резултатите от PCR тестовете, издадени от нея, се признават при пътуване в чужбина. Лабораторията притежава  сертификат за диагностика на коронавирус SARS CoV-2 (RNA) от специализирания институт INSTAND в Дюселдорф, Германия - най-авторитетната сертифицираща организация в Европа.

В „ЛИНА” генетичните изследвания за COVID-19 се извършват от два опитни екипа, включващи:  вирусолог, микробиолог и молекулярни биолози. Лабораторията предлага и изследвания за фирми и големи колективи. 

Резултатът от PCR теста за COVID-19  е готов до 24 часа, като за дата на резултата се счита датата на вземане на пробата. Резултатът  може да бъде  придружен със сертификат на английски език, който се изисква при пътуване в чужбина. Сертификатът се получава на място в лабораторията.

 

Снимки