Невероятно свеж читалищен спектакъл с вино и цветя за влюбени

"ВИНОТО НА ЛЮБОВТА"  беше свежата сценична идея на НЧ "Васил Левски 1869", ден преди Трифон Зарезан и Св. Валентин. Предпразнично, в петък, читалищните таланти  - ФСХТ "Мисис", Балет "Джуниър", Състав за изворен фолклор, Днажсел Хюсеин, Форс Крю и Мажоретният състав, с изключителните режисьорски умения на Димитър Русков - Нони, потопиха многобройната си публика в атмосферата на двата празника. С вино и цветя за влюбени...

"Да царува любов на земята, да има вино в избите и винаги да сме пияни от виното на любовта." Такова беше посланието на изцяло новия репертоар на читалищните певци, актьори и танцьори към айтозлии в навечерието на 14 февруари.

"Обикновено, на финала на концертите обявяваме съставите. За първи път ще нарушим традицията - ще ви представя тези, които никога не са представяни. Тези, които носят танца в сърцата си - момичетата от "МИСИС" - Соня, София, Гергана, Петя, Наталия, Нона. Тази година имаме и мъже- какви неща преживяха, за да се научат да танцуват! Вие нямате идея и какво още ги чака - Мартин, Вальо, Антони, Иван и Желязко, който отсъства, защото е на ски. Има още един, който се беше писал в състава, но се отдаде на футбола. За сметка на това - в момента снима отгоре, на Алкона - Пламен. И накрая, не на последно място, ще Ви представя двете дами, без тях този спектакъл нямаше да го има - хореографки, ръководителки, певци, танцьори - това са Мая Христова и Ивелина Костадинова.",  каза с апломб от сцената ентусиастът-режисьор, и поднесе  благодарности и пожелания към отзивчивата публика.

Особено вълнуващ беше финалът на спектакъла. Читалищните артисти хвърлиха в публиката цветя, с надеждата да попаднат в ръцете на влюбени. И вдигнаха наздравица за Св. Трифон и Св. Валентин, с покана за още вълнуващи срещи на читалищната сцена.

Снимки