Покана за събитие

от ActionCOACH България - за 23.11.22, гр.Бургас

Най-сърдечно каним да участвате в събитие, което организираме в партньорство със списание "Български предприемач" и със съдействието на Община Бургас и зам. кмета Красимир Стойчев като част от инциативата на Община Бургас и DIGIHUB "Дигитален Ноември". 

"Дигитален Ноември" е инициатива, която има за цел да представи събития, насочени към дигитализацията, предприемачеството и технологиите. 

ActionCOACH България и списание "Бъларски предприемач" участват със събитие на тема: „Подобри своя бизнес днес“.  Събитието е част от Национално бизнес турне и ще се проведе на 23 ноември 2022 г. (сряда) от 17:30 до 20:30 часа, в зала "Георги Баев", в Морско казино.

Откриването на Националното Бизнес турне се състоя в гр.Пловдив със съдействието на Община Пловдив. Участниците се запознаха с нови възможности за ръст на продажите с 46% и кои са 5-те начина за увеличение на печалбата с 61%. Отговорихме и на въпросите:

☝Как да намалим цените до 3 пъти в период на инфлация?

☝Как да превърнем маркетинга от разход в инвестиция?

☝Как да превърнем бизнеса си в печелившо търговско предприятие, което може да работи и БЕЗ НАС!?​​

Повече информация за ActionCOACH България и списание "Български предприемач", и снимки от събитието в гр. Пловдив може да намерите прикачени.

За предстоящото събитие на 23.ноември.22г. може да се регистрирате тук:  https://www.bem.bg/turne  

Ще се радваме на интерес от Ваша страна!

При въпроси или нужда от допълнителна информация ние сме на Ваше разположение.

Сърдечни поздрави

Снимка от събитието в гр. Пловдив


Dilyana Karova
Certified ActionCOACH 

Bulgaria

Phone: +359 893 58 64 64
Web: www.actioncoach.bg

Снимки