ПРЕДИ СВЕТОВНОТО В ПРАГА, „ТИАРА“ ОЧАРОВА АЙТОЗЛИИ С „ФЕЯТА НА МЕЧТИТЕ“

Премиерният танцов спектакъл беше представен с успех три пъти на сцената на Военния клуб

Тази вечер ще се помни дълго - с аплодисментите и с вълнението около третата премиера на танцовия спектакъл „Феята на мечтите“, на Танцово училище „ТИАРА“ с  ръководител и хореограф Златина Колева. На сцената на Военния клуб, спектакълът беше представен в три поредни вечери, три  седмици преди младите актьори да отпътуват за Прага, Чехия, за участие в  Световното първенство по танци Dance World Cup 2024.

Силно емоционално и въздействащо начало въведе зрителите по интересен и забавен начин в света на детските мечти. В света на вярата и надеждата, които дават на децата силата да се изправят пред предизвикателствата и смело да следват мечтите си. „Мечтайте! Как очаквате да ви се случи нещо хубаво, ако не мечтаете за него?!“. Това беше лайтмотивът на спектакъла, в който емоциите бяха в градация, следвайки един уникален сюжет. Сюжет, в който изпъкваше таланта на всяко едно от децата. Публиката се вълнуваше и съпреживяваше всяка нова среща на Феята на мечтите с миналото, настоящето и бъдещето, представени с тематични и невероятно красиви танци.

В три поредни вечери, назряваше и желанието на айтозлии от всички възрасти да подкрепят световната изява на ТИАРА. На прекрасния спектакъл, Айтос отговори със спонтанни благотворителни инициативи, съпричастност и безброй пожелания за успех на Световното.

Благодарим Ви, деца, благодарим Ви, Златина, Женя, Мария, благодарим за прекрасните емоции на всички, участвали в създаването на спектакъла. Бъдете така блестящи и на голямата сцена в Прага!

НП

Снимки