ПРЕДКОЛЕДНИ СРЕЩИ НА КМЕТА С ДИРЕКТОРИ, ДЕЦА, УЧЕНИЦИ И КМЕТОВЕТЕ НА НАСЕЛЕНИ МЕСТА

На Игнажден, на предколедно кафе при кмета Васил Едрев бяха директорите на детски градини и училища на територията на община Айтос. Спазвайки традицията на този ден, директорите донесоха коледни символи, с пожелания към кмета и екипа му за весели празници и по-успешна нова година.

"Като изключим здравните проблеми, годината беше успешна и не много спокойна, което е нормално за времето, в което живеем. По-важно е, че се справихме с предизвикателствата". Тава беше общото мнение на ръководителите на просветни институции в община Айтос в края на 2021 г.

Кметът направи кратък обзор на знаковите за общинта събития и благодари на всички за добрите резултати в края на календарната година.

На 21 декември гости на кмета и Община Айтос ще бъдат победителите от състезанието за писмен превод, организирано от СУ "Никола Вапцаров", а на  22 декември, в сградата на Общината очакват една особено вълнуваща визита  - на малките коледари от Детска градина "Пролет". В последния ден преди Бъдни вечер, на 23 декември кметът Васил Едрев събира кметовете на населени места на среща, на която традиционно се обсъждат най-неотложните задачи в първите дни на новата година.

Снимки