Предстоящите спортни прояви в Айтос

Общинският кръг по волейбол на Ученически игри - 2015 тази година ще се проведе на 5 и 6 март в Спортна зала "Аетос", съобщи за сайта www.aytos.org, Зам. кметът на Община Айтос Димитър Димитров. Състезанието ще е в три възрастови групи - V-VІІ клас, VІІІ-Х клас и ХІ - ХІІ клас. Организатори са Община Айтос, учебните заведения и Сдружение "Волейболен клуб Айтос".

В самия край на м. март, предстои общинският кръг на състезанието по футбол за V-VІІ клас и VІІІ- Х клас - мачовете ще са на градския стадион. В подготовката на традиционната футболна надпревара, заедно с Община Айтос се включва и ФК "Вихър 2000" - Айтос.

За началото на м. април т.г. пък са планирани две особено атрактивни състезания. На айтоския стадион ще се проведе Районният турнир МПО "Млад огнеборец" за момичета и момчета на възраст от 12 до 16 г. Активната подготовка на особено популярното в Айтос състезание е на Районната служба "Пожарна безопасност".

Във връзка със спечелен проект, финансиран по Програма на Министерството на младежта и спорта, в началото на м. април, в Спортна зала "Аетос" ще се проведе и градски турнир по свободна борба, организиран от Клуба по свободна борба "Айтос", обяви още Зам. кметът Димитров.

Снимки