„СПОРТИСТ, ТРЕНЬОР И ОТБОР НА ОБЩИНА АЙТОС 2019”

ОБЩИНА АЙТОС

„СПОРТИСТ, ТРЕНЬОР И ОТБОР 2019”

НОМИНАЦИИ

ВИЕ ИЗБИРАТЕ НАЙ-ДОБРИТЕ В СПОРТА НА ОБЩИНА АЙТОС ЗА 2019 Г.!

Уважаеми граждани на Община Айтос,

Време е да изберем Спортист, Треньор и Отбор на Община Айтос за 2019 година. Номинациите на спортните клубове са вече факт. Гласуването ще продължи точно един месец, а в края на м. декември ще бъде церемонията за награждаването.

Община Айтос традиционно организира надпреварата на най-добрите в спорта, но Вие, гражданите определяте, кои да са Спортистът, Треньорът и Отборът, които заслужават да бъдат №1 на 2019 г.

До 2015 г. най-добрите в спорта бяха определяни с анкетни карти - по точкова система и със сравнително малкия брой гласове на спортни деятели и треньори. За първи път през м. ноември 2016 г. Община Айтос взе решение, най-добрите в спорта да бъдат определени от гражданите с гласуване на онлайн платформата на официалния сайт на Община Айтос -  aytos.bg.

Няма възрастови ограничения - всеки гражданин на община Айтос може да посочи своя фаворит за Спортист, Треньор и Отбор на 2019 година. Гласувайте по съвест, като не забравяте преди това да се информирате за спортните резултати на номинираните през годината, предоставени на Община Айтос от спортните клубове.

Гласуването стартира на 15 ноември и ще продължи до 15 декември 2019 г., вклчително. Резултатите ще бъдат официално огласени на Тържествена церемония по награждаването на избраните Спортист, Треньор и Отбор - 2019  на Община Айтос..

17 спортисти с отлични резултати през 2019 г. са номинирани за титлата Спортист №1 на Община Айтос за 2019 г. Деветима треньори ще спорят за най-престижната годишна награда в спорта, пет са отборите, номинирани от своите клубове в надпреварата за най-добър тим на тази година.

Снимки