ТШ „ТИАРА“ получи четири квоти за Световното първенство по танци Dance World Cup в Прага 2024

Младите танцьори от Айтос ще представят България на Световния конкурс в Чехия

Танцова школа "Тиара" при Военен клуб –Айтос за пореден път доказва класата си на национална сцена – този път, на квалификационния кръг DWC за България. Момчетата и момичетата на талантливата  Златина Колева отново са на върха, след оспорваната надпревара с най-добрите танцови школи в страната.

Четири квоти за Световното първенство по танци Dance World Cup в Прага 2024 получи от строгите съдии айтоската танцова школа. И това не е първият успех на Школата – още преди девет години, „Тиара“ имаше първата си блестяща изява на световния дансинг.

През този уикенд, в квалификационния кръг DWC за България, „Тиара“ участва с 31 деца и 5 танца в два танцови стила. Развълнувана и щастлива, Златина Колева сподели новината за успеха, с приятели и почитатели във фейсбук. „Резултатът от участието ни са три първи места и едно второ, и най-важното - четири квоти, които ни дават право да представяме България на световния конкурс в Прага, Чехия. Гордеем се с децата, които в последните два месеца положиха много труд ,за да постигнат тези резултати. Благодарим на всички хора около нас, които ни подкрепят! Предстои още по-упорита работа, за да представим страната ни по най-добрия начин,“ споделя чаровната ръководителка на ТШ „Тиара“.

 

 

 

 

 

 

Снимки