УНИКАЛЕН ШАНС ЗА АЙТОЗЛИИ И ДЕЦАТА НА АЙТОС ДА УЧАТ ИСПАНСКИ - НАЙ-ГОВОРЕНИЯ ЕЗИК В СВЕТА

Петя Кирилова и Антонио Перез - преподаватели на "ESTREYA" Българо-Испански Културен Център:

„ESTREYA“ Българо-Испански Културен Център, предлага организирането и провеждането на групови, разговорни, интерактивни и индивидуални езикови курсове по испански език. Освен с преподаване на езика, културният център, предлага възможността да се докоснем до различните култури на испанския свят, запознавайки се с традициите, нравите, обичаите и кухнята на Испания. Културната им програма включва провеждане на кулинарни събития, прожекция на испанско кино, литературни четения, както и организиране на пътувания.Ние сме специализирали и разработили с нашата практика интерактивни класове за деца от 3 до 5 и от 6 до 12 годишна възраст, децата имат огромният капацитет едновременно да изучават над 3 чужди езици. Това е доказано на световно ниво и ние с нашите ученици сме го открили и децата в нашите класове докато се забавляват научават език, който с времето им отваря светъл прозорец към света.Класове по 45 мин. Целогодишна оферта. Възползвайте се от разсрочено на три части плащания. 

Всички знаем колко е важно да знаеш да се комуникираш със света около теб.Учебна програма за тинейджъри и работещи, които с нас имат възможност да научат език (испански и каталунски). Който да им даде по добра база за развитие. Групи от 4 до 8 души, индивидуални и полуиндивидуални часове от 2 до 3 души. 1 учебен час е 50 минути. Занятията се провеждат в минимален блок от 100 минути /2 уч.ч./ Месечно заплащане.

Преквалифицирани сме за преподаване на интерактивни, когнитивни класове за + 60 годишна възраст, тази програма е изготвена от международните асоциации за развитие на възрастното население, тя помага за поддържане на нервните клетки на мозъка, чрез изучаване на чужд език. Испанският е най-говореният език и майчин език над 500 милиона хора по света. Неговата структура е по близка до българската, това което се чете се пише. Което позволява на възрастното население за бързото му усвояване.Класове по 45 мин. Целогодишна оферта. Възползвайте се от разсрочено на три части плащания. 

Ще сме радостни да предадем нашият опит и да сме полезни за град Айтос.

Петя Кирилова и Антонио Перез

"ESTREYA" Българо-Испански Културен Център

Tел: 0878988221

е-mail: [email protected]

facebook: @Antonio Perez Moreno 

instagram: estreya800 

 

Снимки