С водосвет, тържествен ритуал и празник на детските градини откриха ДГ "Слънце" в Айтос

Кметът Васил Едрев: И в годините напред, хиляди детски слънчеви усмивки да огряват Детска градина "Слънце"!

   Г-жо Алексиева, скъпи учители и служители, чест и отговорност за Вас е да бъдете стопани на най-новата детска градина на Айтос. Първата Ви задача, преди всички други, е да стигнете до детските сърца! И с много работа да изградите в годините авторитета на Детска градина "Слънце". Ще са нужни постоянство, търпение и упоритост, за да спечелите доверието на децата, на родителите, на айтозлии.

Всяко начало е трудно. Но то е и възможност да се докажете - с професионализъм и грижа за Вашите възпитаници. Не забравяйте, че Айтос очаква от Вас да се посветите на професията с цялата си енергия на добри педагози.

Пожелавам Ви да сложите здравите основи на новия си дом, и да го изпълните със съдържание! И всеки ден да доказвате, че в тази прекрасна детска градина, децата са поверени на прекрасни учители и служители.

     В ДГ "Слънце" инвестирахме не само средства. Инвестирахме надеждата и желанието на айтозлии да бъдат създадени най-добрите условия за децата. За да има право всяко айтоско дете да бъде обучавано и възпитавано.

Детската градина е прекрасна - такава я мислехме и проектирахме, такава я създадохме. И мен особено ме радва факта, че в момента няма нито един родител от общината, който да чака свободно място за своето дете.

Скъпи родители,

Вашите деца са първият випуск на Детска градина "Слънце". Вярвам, че с Вашата безрезервна подкрепа, ще бъдете част от живота на детската градина.Ще подкрепяте и подпомагате директора, учителите и децата с отговорност, грижа и внимание. Защото само заедно ще успеете!

 Мили деца,

На Вас, пожелавам много здраве, усмивки, игри и знания!

И нека, в детска градина "Слънце" всеки ден да греят щастливите Ви слънчеви усмивки!

Скъпи приятели,

Днес даваме едно успешно начало! Сигурен съм, че и първата учебна година в историята на ДГ "Слънце" ще е успешна!  

    Честита да ни е! Честита да е на Айтос, на децата, на родителите, на айтозлии!

Бъдете здрави!

И на добър час!

 

Снимки