ЗДРАВА И ПРИСЪСТВЕНА УЧЕБНА ГОДИНА!

Скъпи директори, учители, ученици, родители,

Уважаеми граждани на община Айтос,

    Особено съм радостен да Ви поздравя по повод началото на новата учебна 2020-2021 год. След дългите месеци на дистанционно обучение и след воконцията, днешният 15 септември е много специален празник за цялата общност. Даваме началото на една различна учебна година, с надеждата тя да е най-вече здрава и присъствена!

Позволете ми първо да поздравя нашите първокласници и техните родители, и да им честитя първия учебен ден! Нека в училище децата открият своя втори дом. Да бъдат здрави и всеки ден с желание да влизат в класните стаи!

Скъпи родители, Вашите деца са вече първокласници! Подкрепяйте ги, подкрепяйте и учителите им по дългия път на знанието!

         Днес, на 15 септември, в началото на новата учебна година сме изпълнени с възторзи и с много надежда за бъдещето. На Вас, скъпи учители, пожелавам да запазите ентусиазма и усмивките си от днешния ден!  Нека учебната Ви година да бъде присъствена! Нека да водите учебните часове на живо, в класните стаи. В реално време да бъдете пример за своите ученици. Защото, в това е силата на българския учител!

Скъпи ученици, пожелавам Ви най-успешната от всички учебни  години!

След първия училищен звънец Ви предстоят дълги месеци на учене. Но знам, че ще има и веселие, и радост в класните стаи. Нека трудностите Ви стимулират за успехи,

а приятните  преживявания Ви обединяват.

Не забравяйте, че успехът идва не с бързане, а с неспиране и постоянство!

Бъдете здрави, за да постигнете мечтите си!            

Бъдете дръзки и много упорити в начинанията си!

Честит да е на всички първият учебен ден!

 Забравете проблемите и нека днес да сложим ново начало - за една  ползотворна и успешна учебна година!

   Бъдете здрави!

15.09. 2020 г.

ВАСИЛ ЕДРЕВ

КМЕТ НА ОБЩИНА АЙТОС

 

 

 

 

 

 

 

 

Снимки